foto

Manu Payet

  • nar. 22.12.1975 (42 let)
    Saint-Denis, Réunion, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Budapest
2017 Billy a Buddy 2
Gangsterdam
Sous le même toit
2016 Damocles (TV film)
2015 Les gorilles
Tátou krok za krokem
Un début prometteur
Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 Situation amoureuse: C'est compliqué
2013 Billy a Buddy
Juliette
2012 Nevěrníci
Nous York
Radiostars
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
Můj život bez vás
2010 L'Amour c'est mieux à deux
Zlatý holky
2009 Coco
RTT
2008 Hello Goodbye
2006 Hej, kočko!
Petits secrets et gros mensonges (TV film)

TV seriály

2017 Holly Weed (TV seriál)
2015 Peplum (TV seriál)
2011 Zak (TV seriál)
2009 Déformations professionnelles (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2013 Le débarquement (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
Le petit journal (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
L'objet du scandale (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace