foto

Bo-mi Kim

  • nar. 15.5.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boolhandang
2014 Baekpeuro
2012 Naui P.S. pateuneo
2011 Sunny
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub

TV seriály

2019 Dan, Hanaui Sarang (TV seriál)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
2017 Eojjeoda 18 (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Mai sikeurit hotel (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
2011 Nae ttal kkochnimi (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace