foto

Eero Tuomikoski

  • nar. 20.12.1935
    Oulu, Finsko
  • zem. 14.2.2009 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Cha Cha Cha
1986 Ursula
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
Pimeys odottaa
Viimeiset rotannahat
1983 Apinan vuosi
Jon
1982 Jackpot 2
1981 Kiljusen herrasväki
Reppuselkäinen mies ja laiha hevonen (studentský film)
1978 Elämäsi parhain aika (TV film)
1977 Teatterituokio: Onni (TV film)
1966 Tunteita

TV seriály

1969 Toimittaja (TV seriál)

Dokumentární

1984 Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)
1980 Vuosi 1952 (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1983 "Enkä mä herätä sua" (TV film)
1981 Suvi (TV film)

Dokumentární

1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)
Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)
1983 Päänsä siinä menettää, sanoi komisario (TV film)
1979 Kymmenen päivää kylässä (TV film)
1977 Elämän kevät (TV seriál)
1972 Tuletko sovinnolla (TV film)
1966 Musta Helsinki (TV film)
Puretaanko Puu-Käpylä? (TV film)
1964 Bulevardi

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 "Enkä mä herätä sua" (TV film)
1981 Suvi (TV film)
1965 Huone vuokrattavana (TV film)

Dokumentární

1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)
Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)
1979 Kymmenen päivää kylässä (TV film)
1977 Elämän kevät (TV seriál)
1972 Tuletko sovinnolla (TV film)
1966 Puretaanko Puu-Käpylä? (TV film)
1964 Bulevardi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky