foto

John Hardwick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Anna Mann's Valentine (TV film)
2013 Svengali
2005 33X Around the Sun

TV seriály

2019 Wild Bill (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S08E06)
Epizoda 5 (S08E05)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2017 Městské legendy (TV seriál)
Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2014 Suspects (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2015 Follow the Money

Video kompilace

2000 The Best of Blur (video kompilace)

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Mule

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 33X Around the Sun

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky