foto

Gregory Goodell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Ztraceni v horách (TV film)
2003 Vyhlídka strachu (TV film)
1999 Down Will Come Baby (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Nedívej se dolů (TV film)
1996 Face of Evil (TV film)
Terror in the Family (TV film)
1995 Strážce mého bratra (TV film)
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Ultimate Betrayal (TV film)
1993 Když láska zabíjí (TV film)
1992 Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
1988 Perfect People (TV film)
1986 Shattered Spirits (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Ztraceni v horách (TV film)
1999 Down Will Come Baby (TV film)
Krutý zákon (TV film)
1996 Terror in the Family (TV film)
1995 Vražedný úmysl (TV film)
1979 Human Experiments

Producentská filmografie

Filmy

2007 Ztraceni v horách (TV film)
1979 Human Experiments

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky