foto

Norman Alden

  • nar. 13.9.1924
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 27.7.2012 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Náš dům (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
2002 Noc vlka (TV film)
2001 Svět podle Prota
1998 Doktor Flastr
1994 Ed Wood
Wyatt Earp: Return to Tombstone - a.z.
1989 Cutting Class
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Roller Blade Warriors: Taken by Force
1988 Jsou mezi námi
Lady Mobster (TV film)
Man Against the Mob (TV film)
1987 Destination America (TV film)
Off the Mark
1986 Transformers: The Movie
1985 California Girls (TV film)
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
Návrat do budoucnosti
1982 Desperate Lives (TV film)
Viktor, Viktorie
1981 Návrat na Planetu opic (TV film)
1980 Cloud Dancer
Flamingo Road (TV film)
Hraniční čára
1979 No Other Love (TV film)
Samurai (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden
Napůl drsňák
Ring of Passion (TV film)
1975 Hindenburg
Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Blood, Black and White
Murdock's Gang (TV film)
1972 Ben
Kansas City Bomber
Stand Up and Be Counted
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
Where Does It Hurt?
1971 Cannon (TV film)
Trackers, The (TV film)
1970 Tora! Tora! Tora!
1969 All the Loving Couples
Changes
Ostře sledovaná banka
Pigeon, The (TV film)
1968 Ďábelská brigáda
Fever Heat
Chubasco
Killers Three
1967 Dobré časy
First to Fight
1966 Divocí andělé
1965 Andy
Red Line 7000
1964 Dva záletníci
Man's Favorite Sport?
Patsy
1963 Meč v kameni
Zamilovaný profesor
1961 Operation Bottleneck
Portrait of a Mobster
Secret of Deep Harbor
1960 The Walking Target
1958 Power of the Resurrection, The
1957 Hear Me Good

TV seriály

2003 Like Family (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Stone (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The All-New Super Friends Hour (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Fay (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Devlin (TV seriál)
Chopper One (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Super Friends (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
NBC Children's Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace