foto

Markku Veijalainen

  • nar. 2.3.1947 (72 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1985 Hei kliffaa hei!
1976 Kuumat kundit

Dokumentární

2011 Eesti vabaks! (TV film)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 60-luvun kuvakirja (TV seriál)
1994 Väärää politiikkaa (TV seriál)
1991 Technicolormies - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Topralli

TV seriály

1976 Nuoripari (TV seriál)

Dokumentární

2007 Opri ja Oleksi (TV film)

TV pořady

1978 Armi ja Danny laser-ajassa (TV pořad)
Haloo Varsova, täällä Helsinki (TV pořad)
Rakas, kallis auto (TV pořad)
1977 Hyvää iltaa Helsinki - täällä Varsova (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)
1966 Temppu eli miten matti tehdään (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Tophit - rautalankalinnoituksen arkea ja juhlaa (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1984 Kivisydän (TV seriál) - kniha

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Eesti vabaks! (TV film)
2007 Opri ja Oleksi (TV film)

TV pořady

1970 Lauantaitanssit (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Eesti vabaks! (TV film)
Glasnost Rock - Rock Summer 88 (TV film)

Host

TV pořady

2017 Help! Nenäpäivä goes Beatles (TV pořad) - mod.
2015 Retrohelmet (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Telvis 2003 (TV pořad)
2003 W-tyyli (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
Kuutamolla (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1983 Kaikenmaailman ajanviete (TV pořad)
Syksyn sävel 1983 (TV pořad)
1982 Syksyn sävel 1982 (TV pořad)
1980 Miss Suomi 1980 (TV pořad)
1977 Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1974 Miss Suomi 1974 (TV pořad)
1971 Pinnalla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky