foto

Carrie Brownstein

  • nar. 27.9.1974 (44 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
The Oath
2015 Carol
2010 Some Days Are Better Than Others
2009 Light Tiger Eye
2001 Getting Stronger Every Day

TV seriály

2018 Portlandia (TV seriál)
Rose Route (S08E10)
Long Way Back (S08E09)
Peter Follows P!nk (S08E08)
další epizody (10)
2017 Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
Larry, kroť se (TV seriál)
Foisted! (S09E01)
2016 Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Branzino (S01E08)
Transparent (TV seriál)
Oscillate (S02E08)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
další epizody (7)
Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
The Symbolic Exemplar (S01E07)
další epizody (7)
Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
Simpsonovi (TV seriál)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Loď do neznáma (S03E06)

Dokumentární

2015 The Glamour & the Squalor
2013 Punková zpěvačka
2012 Inside Portlandia (TV film)
2010 Podivné síly: Stephin Merritt a The Magnetic Fields
2006 Follow My Voice: With the Music of Hedwig
2001 Songs for Cassavetes

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Realest Real

TV seriály

2018 Portlandia (TV seriál)
Shared Workspace (S08E02)
Riot Spray (S08E01)
2017 Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
2016 Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Realest Real

TV seriály

2017 Casual (TV seriál)
The Table (S03E03)
Things to Do in Burbank When You're Dead (S03E02)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2018 Portlandia (TV seriál)
Shared Workspace (S08E02)
Riot Spray (S08E01)
2017 Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
2016 Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Portlandia (TV seriál)
Shared Workspace (S08E02)
Riot Spray (S08E01)
2017 Portlandia (TV seriál)
Misunderstood Miracles (S07E10)
Passenger Rating (S07E09)
Ants (S07E08)
další epizody (10)
2016 Portlandia (TV seriál)
Noodle Monster (S06E10)
Lance is Smart (S06E09)
First Feminist City (S06E08)
další epizody (10)
2015 Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
další epizody (10)
2014 Portlandia (TV seriál)
Getting Away (S04E10)
3D Printer (S04E09)
Late in Life Drug Use (S04E08)
další epizody (10)
2013 Portlandia (TV seriál)
Blackout (S03E11)
No-Fo-O-Fo-Bridge (S03E10)
Alexandra (S03E09)
další epizody (10)
2012 Portlandia (TV seriál)
Winter in Portlandia (S03E01)
Brunch Village (S02E10)
No Olympics (S02E09)
další epizody (11)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)
Baseball (S01E05)
Mayor is Missing (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace