foto

Yeong-beom Lee

  • nar. 20.10.1961 (57 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Uiheomhan sangkyeonrye
2009 19-Nineteen

TV seriály

2016 Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
2009 Jamyeonggo (TV seriál)
2005 Kkotboda yeoja (TV seriál)
2004 Ggangsuni (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Wanjeonhan sarang (TV seriál)
2002 Saeksopongwa chapssaltteok (TV seriál)
2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)
허니 허니 (TV seriál)
2000 Golbaengyi (TV seriál)
Nunkkot (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
1998 Romaenseu (TV seriál)
Sarang (TV seriál)
1997 Uiga hyeongje (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace