foto

Mia Skäringer

  • nar. 4.10.1976 (42 let)
    Kristinehamn, Värmlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Herecká filmografie

Filmy

2017 Solsidan
2016 Bajsfilmen - Dolores och Gunellens värld
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2012 Mammas pojkar
2009 Karaokekungen

TV seriály

2015 Ängelby (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)
2007 Playa del Sol (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Solsidan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace