foto

Amy Stoch

  • nar. 13.12.1958 (61 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 V hlavní roli
2009 Strip, The
2000 Chůva k pohledání
1998 Jezero (TV film)
1996 Objetí smrti
1994 Beanstalk
Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
Kiss of a Killer (TV film)
1992 Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1987 Letní škola
1986 Jak chutná černá

TV seriály

1996 Každý den v akci (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt má cenu platinové desky (S12E13)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2001 I Love 1980's (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Star Search (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky