foto

Mercedes Lambre

  • nar. 5.10.1992 (26 let)
    La Plata, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tini: Violettina proměna

TV seriály

2017 Heidi, bienvenida a casa (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)

Dokumentární

2015 Violetta: Cesta na vrchol (TV film)
2014 Violetta koncert (koncert)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace