foto

Tae-joon Choi

  • nar. 7.7.1991 (29 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yangjamulrihak
2018 Haepi tugedeo
2015 Zatmění
2012 Peiseumeikeo

TV seriály

2019 Geuraeseo naneun antlpaengwa gyeolhonhaessda (TV seriál)
2018 Aeksiteu (TV seriál)
Hunnamjeongeum (TV seriál)
2017 109 byeolil da inne (TV seriál)
Missing9 (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Deuramaui jewang (TV seriál)
2011 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2001 Piano (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Kkonminam beuromaenseu (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad) - mod.
Reonning maen (TV pořad)
2008 우리 결혼했어요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky