foto

Candelaria Molfese

  • nar. 3.1.1992 (26 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Candelaria Molfese už jako malá začala účinkovat v divadelních hrách a muzikálech, jako například „La Sirenita“ či „La Comedia“. V roce 2012 získala roli Camily v seriálu Violetta a právě tato role ji přinesla obrovskou slávu.

Candelaria se kromě herectví věnuje také tvorbě na YouTube, kde se svým přítelem Ruggerem Pasquarellim dokonce natáčí miniseriál s názvem „Ruggelaria“.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bruno Motoneta

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)

Dokumentární

2015 Violetta: Cesta na vrchol (TV film)

TV pořady

2014 Angie e le ricette di Violetta (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace