foto

Minna Koskela

  • nar. 3.6.1967 (52 let)
    Janakkala, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Tábor pro dospělé
2014 Mrzout
2010 Supermään
2008 8 päivää ensi-iltaan
2007 To zvláštní léto
2003 Nousukausi
2001 Klassikko
1999 Sestřička
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
Pala valkoista marmoria (TV film)
Saari (TV film)
1993 Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)
1992 Tuhlaajapoika
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut

TV seriály

2019 Joulukalenteri: Tonttuakatemia (TV seriál) - herec, a.z.
Äiti (E24)
Tonttuäidin kehtolaulu (E23)
Pakkasen puremia (E22)
další epizody (13)
M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Isän puolustuspuhe (S02E10)
Moguli (S02E06)
Lyö hiljaa, sydämein (S02E04)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Iso vauva (S01E08)
Neutraali lounas (S01E02)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Wanha toweri (S02E10)
Rata II (S02E09)
další epizody (4)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (8)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (6)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)
1993 Iltalypsy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Kumman kaa (TV seriál)

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Host

TV pořady

2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky