foto

Milka Ahlroth

  • nar. 15.8.1966 (50 let)
    Turku, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2016 Levyt ja valokuvat
2014 Kesäkaverit
Nahoru dolů
Theon talo
2013 Puolin ja toisin (TV film)
Sydänten kieli
2011 Ihana Aina (studentský film)
2010 Jäät (TV film)
Parkování
Supermään
Veijarit
2009 Väärät juuret
2007 To zvláštní léto
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Isiä ja hirviöitä (studentský film)
Menestyjä
Stíny štěstí
2003 Broidit
Hymypoika
2002 Liekki (TV film)
Niin paljon parempi mies (TV film)
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)
Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
Tuntematon kaupunki (studentský film)
1997 Eläinten päivä (TV film)
1996 Juna
Murhataanpa Bobrikov (TV film)
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
1994 Maigret a Fantom (TV film)
Marja (TV film)
Mielikuva (studentský film)
Viimeinen ilta (TV film)
1993 Liituraita Leo
Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva

TV seriály

2014 Tellus (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
Virta (TV seriál)
Outo hedelmä 1/2 (E01)
2010 Kallio (TV seriál)
Jälki (E10)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Reetta ja Ronja (TV seriál)
2008 Suojelijat (TV seriál)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
2005 Firma (TV seriál)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
2003 Remontti (TV seriál)
2002 Tuntematon kaupunki II (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Pappa rakas (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)

Dokumentární

2011 Havahtuminen - vyp.
2001 Pieni elokuva sisaruussuhteista

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2009 10 kirjaa rakkaudesta (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Saunavuoro (TV pořad)
1998 Kultajukka (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Hyvää joulua

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace