foto

Martin Walser

  • nar. 24.3.1927 (92 let)
    Wasserburg am Bodensee, Bavorsko, Německá říše

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Emmenez-moi au théâtre: Chêne et lapins angora (TV film) - divadelní hra
1975 La faille
1973 Der Menschenfreund (TV film)
1972 Cloches de Silésie, Les
1969 Zimmerschlacht, Die (TV film)
1965 Eiche und Angora (TV film) - divadelní hra
Pikakäynti (TV film) - divadelní hra
1964 Eiche und Angora (TV film) - divadelní hra
1963 Chiarevalle wird entdeckt (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál) - divadelní hra

Galerie (2)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky