foto

Martin May

  • nar. 21.4.1961 (58 let)
    Coburg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nüchtern
2014 Das Tor zur Welt
Katie Fforde: Láska nezná hranic (TV film)
2013 Wilsberg - Treuetest (TV film)
2011 Sex, Dogz and Rock n Roll
2010 Katie Fforde: Láska na vysočině (TV film)
2005 Červená Karkulka (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
2003 Fliege kehrt zurück (TV film)
2001 Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
2000 Die Helden (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)
1999 Místo činu: Frankfurt - Smrt jezdí na horské dráze (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Místo činu: Frankfurt - Růže pro Naďu (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Akt na slunci (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Geisterpolizist (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Killer (TV film)
1996 Jackpot (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Pferdestecher (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die andere Frau (TV film)
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražedná noc (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe sieht rot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Erbschaft (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Urlaub (TV film)
1993 Tatort - Renis Tod (TV film)
1992 Andy
1990 Tatort - Zabou (TV film)
1989 Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
1988 Bei Thea (TV film)
Michas Flucht (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
Zabou
1986 Flieger, Der
Místo činu - Černý víkend (TV film)
1984 Sohn des Bullen, Der
1983 Eisenhans
1981 Ponorka
1979 Wunderbaren Jahre, Die

TV seriály

2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Warum lügst du? (S06E04)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1983 Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Wolkenkratzer (studentský film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky