foto

Mirta Wons

  • nar. 12.3.1964 (54 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pendeja, payasa y gorda
2010 Plumíferos - Aventuras voladoras
2009 Puzzle
Richiamo, Il
Rychlejší než vlastní stín
2008 Gigantes de Valdés
2003 Vivir intentando
2001 Tre mogli
1999 Amateur, El

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)
2008 Vidas robadas (TV seriál)
2006 Tiempo no para, El (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
2003 Malandras (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
Trillizos, ¡dijo la partera! (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)

TV pořady

2014 Angie e le ricette di Violetta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace