foto

Mi-ji Lee

  • nar. 1960
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chulgabang woosooshi
2003 Seukaendeul - Joseon namnyeo sangyeoljisa
2000 Hapi

TV seriály

2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1997 Pa rang sae neun it da (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
Seoului dal (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky