foto

Karen Carlson

  • nar. 15.1.1945 (73 let)
    Shreveport, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Out of Ashes
2013 Shuffleton's Barbershop (TV film)
2008 Father's Rights, A
1997 Man Next Door, The
1995 Kůň pro Danny (TV film)
1994 Polibky a objetí (TV film)
1992 Where the Red Fern Grows: Part 2
1988 Krvavé polibky
1986 Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
1985 Brotherly Love (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Fleshburn
1982 Dangerous Company (TV film)
Veselé námluvy (TV film)
1981 American Dream (TV film)
1980 Osmiúhelník
1978 Matilda
1977 Black Oak Conspiracy
It Happened One Christmas (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
The Mask of Alexander Cross (TV film)
1975 Cage Without a Key (TV film)
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1972 Cutter (TV film)
Kandidát
1970 Night Chase (TV film)
The Student Nurses
1969 Shame, Shame, Everybody Knows Her Name

TV seriály

1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Two Marriages (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Getting Together (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1968 It Takes Two (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1999 Climb Against the Odds

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Climb Against the Odds

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace