foto

Hannu Kahakorpi

  • nar. 7.10.1946 (73 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1993 Toinen luonto (TV film)
1990 1943 elokuu (TV film)
1989 Kolme yötä (TV film)
Špinavé ruce (TV film)
1988 Me kaksi (TV film)
Yötyö (TV film)

TV seriály

1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Lacrimosa
Päätalo
1997 Konsertto Mallorcalla (TV film)
Viisi tytärtäni (TV film)
1991 Missä on suuri pohjoinen (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1989 Kuhmon huumaa (TV film)
1988 Gabriel komm zurück (TV film)
1987 Kadotetut (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
1984 Vartioitu saari (TV film)
1982 Kolmetoista mehiläistä (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
1980 Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
1979 Onnellinen mies (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Milkshake (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Jumalien tappama (E04)
Ranskalaiset korot (E03)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Päätalo
2007 Raja 1918
2005 Game Over
2003 Raid
1996 Isältä pojalle
Päärooli (TV film)
1994 Virkistysalue
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
1989 Insiders
Kuhmon huumaa (TV film)
Me olemme viisi ystävää (TV film)
1988 Onnea matkaan (TV film)
1986 V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1985 Jumala on kauneus (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
Rikhard III (TV film)
1982 Pohjalla (TV film)
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1980 Martinin rikos (TV film)
1979 Kaukasialainen liitupiiri (TV film)
1978 Auringon lapset (TV film)
Elämäsi parhain aika (TV film)
Runoilija ja muusa
1977 Kovan onnen lapsia (TV film)
Rikottu ruukku (TV film)
Toreilta ja turuilta (TV film)
1976 Manillaköysi (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1974 Narri kartanon valtiaana (TV film)
1973 Jegor Bulitsov (TV film)
Mommilan veriteot 1917
Porvari Schippel (TV film)
1972 Justiina (TV film)
Orimattila 1935 (TV film)
1971 Aja hitosti (TV film)
Pikasuutarin Esko (TV film)
1970 Hamlet (TV film)
Naimisiin (TV film)
Opettajainhuone (TV film)
Titus Andronicus (TV film)
Tuhannen ja yhden työn tarinat (TV film)
1969 Bratři
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)
Punahilkka
Rottasota
Sirkku (TV film)
1965 Seuraava (TV film)

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Isoveli (E05)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Kadonnut näky (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)
1977 Toukokuun 1. päivä (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Raamit ränniin (TV film)
1984 Vartioitu saari (TV film)
1982 Kolmetoista mehiläistä (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
1979 Onnellinen mies (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
1972 Orimattila 1935 (TV film)
1970 Hamlet (TV film)

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Ranskalaiset korot (E03)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Host

TV pořady

1973 Työväenlaulaja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky