foto

Alexandra Metz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brimming with Love (TV film)
Esti dal
2014 Affluenza
2013 Last Keepers, The
2012 Backwards
Nous York
2011 G.W.B.

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
2016 Frequency (TV seriál)
The Near Far Problem (E03)
Signal and Noise (E02)
Single by 30 (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Something Bad Happened (S02E13)
She Hates Us (S02E11)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Billy a kluk (S02E10)
Chicago Fire (TV seriál)
You Know Where to Find Me (S03E20)
Forgiving, Relentless, Unconditional (S03E18)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Věž (S03E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Programátor pod mostem (S10E04)
2013 The Originals (TV seriál)
Tangled Up in Blue (S01E03)
House of the Rising Son (S01E02)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Leaving the Station (S01E08)
Two Families (S01E07)
One Minute (S01E04)
další epizody (4)
Super drbna (TV seriál)
Ona, padouch (S05E21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Privilege (S01E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tanec smrti (S09E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bullseye (S12E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace