foto

Seong-yoon Kim

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2014 Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2013 Apppaneun byeontaejoong (TV seriál)
Sachoonki medeulri (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Hyumeon kajino (TV seriál)
Neujeoseo mianhae (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace