foto

Eun-jin Shim

  • nar. 6.2.1981 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Boolcheonggaek - bankawoon sonnim
Dangshin geogi iteojoorraeyo
Woojooeui keuriseumaseu
2015 Proradní
Sseuri sseommeo nait
2013 Kong gane
2005 Jeni, Juno
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2019 Bigishoo (TV seriál)
2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2014 Soosanghan 7 byungdong (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
2012 Noran boksoocho (TV seriál)
Sarangdo doni doinayo (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2009 Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
2003 보야르 원정대 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky