foto

Pamela Stephenson

  • nar. 4.12.1949 (69 let)
    Takapuna, Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Les Patterson Saves the World
Those Dear Departed
1986 Spitting Image: Down and Out in the White House (TV film)
1984 Bloodbath at the House of Death
Co jsem našel, to je moje
Scandalous
1983 Superman 3
1981 Doctors & Nurses
History of the World: Part I
1978 Comeback, The
1977 Stand Up, Virgin Soldiers
1972 Private Collection
Redheap (TV film)

TV seriály

1986 Lost Empires (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)
1982 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (15)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
1978 Hazell (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
Kuželky (S01E10)
Starý pes se novým kouskům nenaučí (S01E03)
1977 Target (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Catacombs of the Moon (S02E13)
1974 Within These Walls (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál) - a.z.
1999 Saturday Night Live 25 (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky