foto

Deok-hee Lee

  • nar. 27.12.1959 (60 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pasongsong gyerantak
2003 Wooidaehan yoosan

TV seriály

2019 Mat jom bosillaeyo? (TV seriál)
Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2018 Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
2011 Dangsinyi jamdeun sayi (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Janghwahongryeon (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2007 Sokeum inhyeong (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
Kkakdugi (TV seriál)
2003 분이 (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1991 Wang do (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky