foto

Yeong-gyoo Park

  • nar. 28.10.1953 (66 let)
    Tedžon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hachijianha
2014 Královský krejčí
2013 Mina moonbanggoo
Namja sayongseolmyungseo
2012 Naneun wangyirosoyida
2010 Juyuso seubgyuksageun 2
2004 Godoki momburim childae
Gwishini sanda
2003 Boriului yeoreum
Haepi ero keuriseumaseu
O! beuradeoseu
2002 Apeurika
Raiteoreul kyeora
2001 Hyumeoniseuteu
1999 Juyuso seubgyeoksageon

TV seriály

2019 Sarangeun byutipul insaengeun wondeopul (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
Neodo inganini (TV seriál)
2017 Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Eomma (TV seriál)
Eosembeulli (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Soonjunge banhada (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Aidu aidu (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Cheonileui yaksook (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
2000 Singwigongja (TV seriál)
1999 Kuk hee (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
1997 Areumdaun joe (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)

Dokumentární

1998 A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky