foto

Eero Silvasti

  • nar. 19.9.1932
    Joroinen, Finsko
  • zem. 21.3.2006 (73 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Liljankukka (TV film)
1971 Laulupapukaijapariskunta (TV film)
Rauhanneuvottelut (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)
1969 Liftimatka jonnekin (TV film)
1968 Sortuma (TV film)

TV seriály

2006 Presidentit (TV seriál) - původní scénář
Toinen erä (E10) - původní scénář
Piinaviikko (E09) - původní scénář
Elinikäinen presidentti (E08) - původní scénář
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál) - původní scénář
Uhrattu presidentti (E05) - původní scénář
"Ryssä tulee rajan yli" (E04) - původní scénář
Mäntsälän kapina (E03) - původní scénář
další epizody (5)

Dokumentární

1986 Mies menee - latu jää (TV film)
1980 Toivo Kärki, unta ja totta (TV film)

TV pořady

1965 Varsova! - Balladi keskitysleirien maailmasta (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1986 Kirkko keskellä kylää (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

1986 Kirkko keskellä kylää (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Iltakilta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky