foto

Uolevi Taskinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Kiitos ja hyvästi (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
1968 Joulukalenteri (TV seriál)

Dokumentární

1978 Lauluja elämästä (TV film)

TV pořady

1992 Eurovision laulukilpailu 1992 - Suomen karsinta (TV pořad)
1991 Anneli Sari - Bravo (TV pořad)
1990 Eurovision laulukilpailu 1990 - Suomen karsinta (TV pořad)
1988 Eurovision laulukilpailu 1988 - Suomen karsinta (TV pořad)
Pohjantähden alla (TV pořad)
Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1985 Perjantaipörssi (TV pořad)
1984 Eurovision laulukilpailu 1984 - Suomen karsinta (TV pořad)
Iltapala (TV pořad)
Viikonlopputelevisio (TV pořad)
1982 Eurovision laulukilpailu 1982 - Suomen karsinta (TV pořad)
1981 Rock-ilta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
Pop Liisa (TV pořad)
1973 Pop Forum (TV pořad)
1971 Pop story (TV pořad)
1968 Valokiila (TV pořad)
1965 Poppis (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1981 Rock-ilta (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1973 Pop Forum (TV pořad)
1971 Pop story (TV pořad)

Host

TV pořady

1979 Tuubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky