foto

Michail Jurjevič Lermontov

  • nar. 15.10.1814
    Moskva, Ruské impérium
  • zem. 27.7.1841 (26 let)
    Pjatigorsk, Ruské impérium
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Maskarad (TV film) - divadelní hra
Maškaráda (TV film) - divadelní hra
1975 Čudný človek (TV film) - divadelní hra
1972 Dva bratři (TV film) - divadelní hra
1970 Maskerade (TV film) - divadelní hra
1968 Maskerata (TV film) - divadelní hra
1963 Maškaráda (TV film) - divadelní hra
1941 Po maškarním plese - divadelní hra

TV seriály

2010 Nesmrtelní (TV seriál) - divadelní hra
Náramek (E01) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Maskarad (divadelní záznam) - kniha
2011 Pečorin - kniha
The Loneliest Planet - kniha
2009 Fatalist, The - kniha
2006 Geroj našego vremeni - kniha
2003 Veil of the Temple, The (TV film) - povídka
1988 Ašik-Kerib - povídka
1985 Hero of Our Time, A - kniha
1983 Komtesa Mary (TV film) - kniha
1973 Days of Fury - kniha
1971 Maxim Maximovič. Tamaň. - kniha
1968 Fatalista (TV film) - kniha
1966 Bela - kniha
Hero of Our Time, A (TV film) - kniha
1960 Demon (TV film) - povídka
1955 Komtesa Mary - kniha
1927 Bela - kniha
Maksim Maksimich - kniha
1926 Tavadis asuli Meri - kniha
1911 Demon - povídka
Kavkazskij plennik - povídka
1909 Pěsň pro kupca Kalašnikova - povídka

TV seriály

1965 Geroj našego vremeni (TV seriál) - kniha
1964 The Wednesday Play (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace