foto

José Padilha

  • nar. 1.8.1967 (50 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Operace Entebbe
2014 Rio, Eu Te Amo
Robocop
2010 Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel
2007 Elitní jednotka

TV seriály

2015 Narcos (TV seriál)
Descenso (S01E01)
The Sword of Simón Bolivar (S01E02)

Dokumentární

2010 Secrets of the Tribe
2009 Garapa
2002 Ônibus 174
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (5)

Fanoušci tvůrce

<< 21-36 >>
všichni fanoušci
(36)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace