foto

Jean Badal

  • nar. 7.3.1927
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 9.10.2015 (88 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Kölcsönkapott idö
1992 Dům na prodej
1991 Mocky story
1990 Invité clandestin, L' (TV film)
Les enfants volants
Messe en si mineur, La
1989 Sans défense
1981 Bahut va craquer, Le
Vosička
1979 Ciao, les mecs
1978 Láska s otazníkem
1977 Goodbye, Emmanuelle
1976 Blondy
1975 Faut vivre dangereusement, Il
Sérieux comme le plaisir
1974 Parade (TV film)
Verdikt
1973 Grabuge, Le
Projection privée
1972 Humeur vagabonde, L'
1971 Un peu de soleil dans l'eau froide
Vrahové pořádku
1970 La promesse de l'aube
Poslední skok
1969 Královský hon
La Fiancée du pirate
1968 Les idoles
1967 Playtime
Une et l'autre, L'
Večerní škola
1966 Les coeurs verts
1965 Co je nového, kočičko?
Här börjar äventyret
1964 Reine verte, La (TV film)
Spatřit plavého koně
Tintin et les oranges bleues
1963 Ballade pour un voyou
L'accident
Un roi sans divertissement
1962 Kriss Romani
L'éducation sentimentale
1961 Mauvais coups, Les
Rendez-vous de minuit, Le
1959 Děti větrné volnosti
1958 Franciaországi képeslapok
Párizsi tavasz
1957 Dvojí sukno
Na císařův rozkaz
1956 Student Gábor
1955 A szánkó (TV film)
Cigánytánc
Legénytáncok
Láska v kočáře
Széki muzsika
1954 Rákócziho poručík
Vidám verseny
1952 Ecseri lakodalmas

TV seriály

2007 Myster Mocky présente (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1950 Kezünkbe vettük a béke ügyét

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky