foto

Seon-mi Song

  • nar. 13.9.1975 (45 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Domangchin yeoja
2018 Hotel na břehu řeky
2017 Sama v noci na břehu moře
2011 Den, kdy přijíždí
2006 Haebyeonui yeoin
2004 Laieo
Mokponeun hanggooda
2003 Eunjangdo
Kookhwakkot hyanggi
Round 1
2002 Dodookmatgo motsala
2001 Doosabooilchae
1998 Misulgwan yeop dongmulwon

TV seriály

2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
2013 Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Mindeulre gajok (TV seriál)
2009 Miseseutawoon nampyeoni jookeossda (TV seriál)
Noksaek macha (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
2006 Eoneunal gapjagi (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
2002 Geochimeopsneun sarang (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
Mabeopui seong (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Iutjip yeoja (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky