foto

Adam Horovitz

  • nar. 31.10.1966 (53 let)
    South Orange, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zlatá střední cesta
2014 While We're Young
2011 Fight For Your Right Revisited
2007 Godspeed
1994 Ciao L. A.
Cityscrapes: Los Angeles
1992 Jízda života
1991 Long Road Home (TV film)
Polibek před smrtí
1989 Cesta domů
1988 Tougher Than Leather
1985 Krush Groove

TV seriály

2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slut-Shaming (S02E10)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
1999 Futurama (TV seriál)
Peklo jsou ti druzí roboti (S01E09)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2016 Contemporary Color
2014 Sex and Broadcasting
2013 Punková zpěvačka
2012 Bad Brains: A Band in DC
2011 Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
2006 Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
2000 Beastie Boys: Live in Glasgow (koncert)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 Beastieography (TV film)
Free Tibet
1997 Behind the Music (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Bridget Everett - What I Gotta Do (hudební videoklip)
2011 Don’t Play No Game That I Can’t Win (hudební videoklip)
Make Some Noise (hudební videoklip)
1998 Beastie Boys - Body Movin' (hudební videoklip)
1986 Beastie Boys - No Sleep Till Brooklyn (hudební videoklip)

Video kompilace

2000 Beastie Boys: Video Anthology (video kompilace)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Truth About Lies

Dokumentární

2014 No No: A Dockumentary
2006 Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
2002 Keep Your Eyes Open

Hudební videoklipy

2014 Bridget Everett - What I Gotta Do (hudební videoklip)
2011 Make Some Noise (hudební videoklip)
1998 Beastie Boys - Body Movin' (hudební videoklip)

Video kompilace

2000 Beastie Boys: Video Anthology (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2020 Příběh Beastie Boys

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)

Host

TV pořady

2014 Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 Charlie Rose (TV pořad)

Fanoušci tvůrce