foto

Sang-wook Ryoo

  • nar. 4.3.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hellowoo maireobeu

TV seriály

2015 Naeileul hyanghae ttwieola (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Nae insaengui danbi (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
Naneun nabi (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Sae namja (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Saranghae euljima (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky