foto

Ivan Strasburg

  • nar. Durban, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Příběh
2011 Další šťastný den
2010 Temple Grandinová (TV film)
2008 Tower, The (TV film)
Zatmění slunce (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Lackawanna blues (TV film)
Střelba na psy
2004 Deadlines
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Hear the Silence (TV film)
Planman, The (TV film)
2002 Krvavá neděle
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Britannic (TV film)
1999 Endurance
The Blonde Bombshell (TV film)
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
Zločin v Silicon Valley
1998 Bílé lži (TV film)
Teorie létání
The Unknown Soldier (TV film)
1997 The Fix (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
The One That Got Away (TV film)
1995 Foťák
Krátká romance (TV film)
Loved Up (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1992 Bye Bye Baby (TV film)
Past na Chrise
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
Žena ve válce (TV film)
1990 God on the Rocks (TV film)
1989 Zmrtvýchvstalý
1986 Rita, Sue and Bob Too
1985 1919
Walls of Glass
1977 No. 1 of the Secret Service
1974 Akenfield

TV seriály

2019 Stopaři (TV seriál)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
Y2K (E05)
Mercury (E04)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
další epizody (8)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sedmá kazeta, první strana (S01E13)
Šestá kazeta, první strana (S01E11)
Pátá kazeta, druhá strana (S01E10)
další epizody (9)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
You're Not the Man (S02E07)
Who You Are and Who You Want to Be (S02E05)
další epizody (5)
2014 The Red Road (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (9)
Vyděděnci (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Hledaní (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Padělaná realita (S01E07)
Sabotáž (S01E06)
další epizody (8)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
1994 Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
To Be a Somebody, Pt. 3 (S02E03)
další epizody (5)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
To Say I Love You, Pt. 3 (S01E05)
další epizody (7)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt v oblacích (S04E02)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
Tajemné zmizení pana Davenheima (S02E05)
další epizody (5)
1989 4 Play (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Podivná loupež (S01E08)
Byt v třetím patře (S01E05)
další epizody (5)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

1990 True Stories (TV seriál)
1983 America Undercover (TV seriál)
1977 Palestinian, The (TV film)
1973 Sound of the City: London 1964-73
1963 World in Action (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Family Life

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Reportéři (TV seriál)