foto

Ivan Strasburg

  • nar. Durban, Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Další šťastný den
2010 Temple Grandinová (TV film)
2008 Tower, The (TV film)
Zatmění slunce (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Lackawanna blues (TV film)
Střelba na psy
2004 Deadlines
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Hear the Silence (TV film)
Planman, The (TV film)
2002 Krvavá neděle
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Britannic (TV film)
1999 Blonde Bombshell, The (TV film)
Endurance
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
Zločin v Silicon Valley
1998 Bílé lži (TV film)
Teorie létání
Unknown Soldier, The (TV film)
1997 The Fix (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
The One That Got Away (TV film)
1995 Foťák
Krátká romance (TV film)
Loved Up (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1992 Bye Bye Baby (TV film)
Past na Chrise
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
Woman at War, A (TV film)
1990 God on the Rocks (TV film)
1989 Zmrtvýchvstalý
1986 Rita, Sue and Bob Too
1985 Walls of Glass
1919
1977 No. 1 of the Secret Service
1974 Akenfield

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side A (S01E11)
Tape 5, Side B (S01E10)
další epizody (9)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
You're Not the Man (S02E07)
Who You Are and Who You Want to Be (S02E05)
další epizody (5)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Red Road (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
Vyděděnci (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Padělaná realita (S01E07)
Sabotáž (S01E06)
další epizody (8)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt v oblacích (S04E02)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
Tajemné zmizení pana Davenheima (S02E05)
další epizody (5)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Podivná loupež (S01E08)
Byt v třetím patře (S01E05)
další epizody (5)
4 Play (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

1990 True Stories (TV seriál)
1986 America Undercover (TV seriál)
1977 Palestinian, The (TV film)
1973 Sound of the City: London 1964-73
1963 World in Action (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Family Life

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Reportéři (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace