foto

Ben Masters

  • nar. 6.5.1947 (71 let)
    Corvallis, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Druhá občanská válka (TV film)
1995 Zajímavý muž (TV film)
1994 Time to Heal, A (TV film)
Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
Keys, The (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1988 Ulice snu (TV film)
1987 Chlap na míru
Riviera (TV film)
1986 Dream Lover
Kate's Secret (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Key Exchange
1983 Illusions (TV film)
MysteryDisc: Many Roads to Murder
1982 Neighborhood, The (TV film)
1980 The Shadow Box (TV film)
1979 All That Jazz
1976 Mobile Medics (TV film)
1975 Mandingo
One of Our Own (TV film)

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Profit (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Panský dům (TV seriál)
1984 Celebrity (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 Loose Change (TV seriál)
1976 Muggsy (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unbranded

TV pořady

2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace