foto

Griffith Jones

  • nar. 19.11.1909
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.1.2007 (97 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Three Sisters, The (TV film)
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1965 Strangler's Web
1961 By Invitation Only (TV film)
1959 Hidden Homicide
The Crowning Touch
1957 Account Rendered
Face in the Night
Kill Her Gently
King's Rhapsody (TV film)
Not Wanted on Voyage
Truth About Women, The
1954 Scarlet Web
Star of My Night
The Sea Shall Not Have Them
1952 For Better or Worse (TV film)
1950 Due mogli sono troppe
1949 Once Upon a Dream
1948 Good Time Girl
Look Before You Love
Miranda
1947 Kvůli nim jsem uprchl
1945 Sličná vražedkyně
The Rake's Progress
1944 Jindřich V.
1942 The Day Will Dawn
This Was Paris
Uncensored
1941 Atlantic Ferry
1940 Young Man's Fancy
1939 Marco Millions (TV film)
The Four Just Men
1938 Američan v Oxfordu
1937 Return of a Stranger
The Mill on the Floss
Wife of General Ling
1935 Escape Me Never
First a Girl
Line Engaged
1934 Kateřina Veliká
Leave It to Blanche
1933 Money Talks
1932 Faithful Heart, The

TV seriály

1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
R3 (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace