foto

Milan Junior Zimnýkoval

  • nar. 31.1.1978 (40 let)
    Snina, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Milan Zimnýkoval, tiež známy pod prezývkou Junior, je známy slovenský moderátor. Narodil sa 31.1.1978 v Snine na východnom Slovensku. Študoval na Filozofickej fakulte, na Prešovskej univerzite, kde študoval angličtinu a dejepis. Pred jeho účinkovaním v televízii bol známy hlavne ako moderátor zo slovenského Fun rádia. K práci v rádiu sa dostal už počas vysokej školy, a to v internátnom rádiu PaF. Neskôr pracoval približne osem rokov v regionálnom rádiu Flash. Odtiaľ prešiel do jedného z najväčších a najúspešnejších slovenských rádií, do Fun rádia, vďaka ktorému sa stal známym.

Vo Fun rádiu si Milan prešiel viacerými funkciami a pracoval tam deväť rokov. Junior vysiela popoludňajšiu show, a to už od novembra 2009. Od septembra 2013 sa vo Fun rádiu vysiela Ranná show s Juniorom a Marcelom. Junior so svojím kolegom, tiež známym moderátorom Marcelom Forgáčom, spolu tvoria známu zohranú a osvedčenú moderátorskú dvojicu. Junior je v poslednom čase známy z televízie, ako moderátor. Začínal v pilote k relácii No problem. Táto relácia vyhrala cenu Prix Danube 2001 pre verejnoprávnu televíziu. Televíznym divákom sa dostal do povedomia hlavne vďaka relácii Legendy popu, ktorá bežala v slovenskej televízii od roku 2011 do roku 2013. Moderátorskú dvojicu vtedy tvoril s herečkou a moderátorkou Kristínou Farkašovou.

Milan moderuje väčšinou so svojím kolegom a kamarátom Marcelom z Fun rádia, spolu sa zúčastnili už viacerých projektov. Napríklad od roku 2013 spolu moderujú reláciu Nikto nie je dokonalý, kde nahradili dvojicu Oliver Andrásy a Elena Vacvalová. Milan účinkoval tiež vo viacerých reláciách aj iných televízií. Objavil sa napr. v reality-show Hotel Paradise na obrazovkách TV Joj. Na Markíze zas vystúpil v kuchárskej show Bez servítky. Okrem toho moderoval v roku 2014 po boku ďalších známych moderátorov benefičný koncert Úsmev ako dar, v tom istom roku aj odovzdávanie cien Športovec roka 2014 či detskú súťažnú reláciu Daj si čas. Vystupoval aj v relácii Čo ja viem a v roku 2015 vystúpil v relácii Pomaly ďalej zájdeš.

V roku 2015 ho môžeme vidieť aj v projektoch TV Joj. Konkrétne v kuchárskej, rodinnej TV show Moja mama varí lepšie ako tvoja. S moderátorom Marcelom Forgáčom opäť spolupracoval, tentokrát ako hlavný moderátori V. série úspešnej show Česko Slovensko má talent. V roku 2012 sa Milan Zimnýkoval oženil s redaktorkou markizáckeho Telerána, Antóniou Gondovou. Narodila sa im dcéra Saška. Spolu žijú v Bratislave. Milan sa vo voľnom čase okrem dcérky venuje behu a zúčastnil sa už viacerých pretekov.

Kub_ees

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Slávnostný koncert k 10. výročiu vstupu SR do schengenského priestoru (koncert) - mod.

TV pořady

2017 Heslo (TV pořad) - mod.
Take me out (TV pořad) - mod.
Všechno, co mám rád (TV pořad)
Zem spieva (TV pořad)
2016 Hádej můj věk (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
Športovec roka 2016 (TV pořad)
2015 Moje máma vaří lépe než tvoje (TV pořad)
Pomaly ďalej zájdeš! (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2014 15 min. KUCHAŘ (TV pořad)
Daj si čas (TV pořad)
Úsmev ako dar 2014 (TV pořad)
Čo ja viem (TV pořad)
Športovec roka 2014 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad) - mod.
2011 Legendy popu (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace