foto

Roger Blin

  • nar. 22.3.1907
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 21.1.1984 (76 let)
    Evecquemont, Yvelines, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Hôpital de Leningrad, L' (TV film)
1982 Cinq et la peau
Neige et la cendre, La (TV film)
1981 Vendredi ou la vie sauvage (TV film)
1980 Král a pták
1979 Adolescente, L'
Petits soirs, Les (TV film)
1977 Solveig et le violon turc
Vieux pays où Rimbaud est mort, Le
1976 Jamais plus toujours
1975 Aloïse
Důležité je milovat
Faut vivre dangereusement, Il
Lily, aime-moi
Que voyez-vous Miss Ellis? (TV film)
1974 Dada au coeur
1973 Ligne d'ombre, La (TV film)
1971 Le traité du Rossignol
1970 L'Illusion comique (TV film)
Trop petit mon ami
1967 Dimanche de la vie, Le
Loi du survivant, La
1966 Marie Soleil
Voilà l'ordre
1965 Ruses du diable, Les
1964 Aimez-vous les femmes?
Petit Claus et le grand Claus, Le (TV film)
1962 Navire étoile, Le (TV film)
Quatre-vingt-treize (TV film)
1961 Pařížské blues
1960 Trois soeurs, Les (TV film)
1959 Muži a hory
Tripes au soleil, Les
1956 Zvoník u Matky Boží
1955 À toi de jouer... Callaghan!!!
1954 Le Chevalier de la nuit
1952 Bergère et le ramoneur, La
Piédalu fait des miracles
Torticola kontra Frankensberg
1951 Adventures of Captain Fabian
Bagnard, Le
1950 Orfeus
1949 Histoires extraordinaires à faire peur ou à faire rire...
1948 Hans le marin
1947 Pour une nuit d'amour
1946 Couple idéal, Le
1945 Jugement dernier, Le
Život bohémy
1944 Premier de cordée
1943 Adieu Léonard
Douce
Havran
Kapitán Fracasse
Plukovník Chabert
1942 Dernier atout
Návštěva z temnot
Âge d'or, L'
1941 Volpone
1940 Battement de coeur
Monde tremblera, Le
1939 Esclave blanche, L'
Louise
1938 Adrienne Lecouvreur
Affaire Lafarge, L'
Brána k umění
Tragédie impériale, La
1937 Alibi, křivé svědectví
Citadelle du silence, La
Piková dáma
1936 Grand amour de Beethoven, Un
Jenny
Mutinés de l'Elseneur, Les
Sous les yeux d'occident
1934 Rue sans nom, La
Zuzu

TV seriály

1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)

Dokumentární

1967 Désordre a vingt ans, Le
1936 Vie est à nous, La

Scenáristická filmografie

Filmy

1934 Rue sans nom, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace