foto

Jurij Baturin

  • nar. 13.8.1972 (47 let)
    Stavidli, Kirovogradskaja oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
Opasnyj kruiz (TV film)
Sžigaja mosty
2016 Cena lži
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2012 Pjať let i odin děň
2008 Ada a její rodina
2007 Slušaja tišinu
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2019 Saškina udača (TV seriál)
2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Serděčnyje rany (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Ljubov so vsemi ostanovkami (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Ličnoje prostranstvo (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Oskolki sčasťa (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Sindrom nědoskazannosti (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Byvšaja žena (TV seriál)
Cena ljubvi (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Skala (S01E16)
Ozero smerti (S01E15)
Ochotniki za golovami (S01E14)
další epizody (8)
Prostaja žizň (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
další epizody (4)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (17)
2010 Enigma (TV seriál)
Belovodě (E01)
Jefrosinja (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Aristokrat (S01E06)
Advokat (TV seriál)
Lož (S03E03)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky