foto

Vexi Salmi

  • nar. 21.9.1942 (77 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Rentun ruusu
1966 Topralli

TV seriály

1984 Kivisydän (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tuhansien raitojen miehet
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)
2007 Vexi Salmi - Rahvaan Ruuneperi (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
Sininen sana (TV seriál)
1991 Ilmiö nimeltä Irwin (TV film)
1978 Opeta mua rakastamaan (TV film)
1970 Kultainen kurjuus: Irwin Goodman lähi- ja kaukokuvissa (TV film)
1966 Irwin eestä - Irwin takaa... (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Rentun ruusu
1966 Topralli

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1971 Pinnalla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky