foto

Jin-tae Kim

  • nar. 24.3.1951 (69 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sikkaek
2005 Baksuchilddae ddeonara
2003 Boriului yeoreum

TV seriály

2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Magwi (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2001 Insaengeun areumdahwo (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky