foto

Lyle Lovett

  • nar. 1.11.1957 (62 let)
    Klein, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Když andělé zpívají
2009 Open Road
2002 Three Days of Rain
Z nuly hrdinou
1999 Vítejte v Holly Springs
1998 Roger Miller Remembered (TV film)
Strach a hnus v Las Vegas
Všichni moji muži
1997 Kozy, kozy, kozičky
1996 Bastard Out of Carolina
Lyle Lovett: Going Home (TV film)
1994 Pret-A-Porter
1993 Prostřihy
1992 Hráč
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)

TV seriály

2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Facebook Fish Planner Backstage (S02E14)
2014 The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
Eidolon (S02E10)
Lamia (S02E07)
další epizody (7)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
ID (S01E06)
Calaca (S01E02)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Něco nového (S02E08)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
The Trouble with Troubador (S03E15)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 1.část (S07E21)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Chci jen tebe 2. (S03E14)

Dokumentární

2019 New Mexico Rain: The Story of Bill & Bonnie Hearne
Pizza, a Love Story
2015 Country: Portraits of an American Sound
2014 Altman
2004 Be Here to Love Me: A Film About Townes Van Zandt
2003 Příběh country (TV seriál)
Willie Nelson & Friends: Live and Kickin' (koncert)
2001 Kinky Friedman: Proud to Be an Asshole from El Paso
1998 The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV film)
1993 Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
1987 Farm Aid '87 (koncert)
1975 Austin City Limits (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Dr. T a jeho ženy

Host