foto

Ha-eun Kim

  • nar. 3.1.1984 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Yenaesoolsa
2004 Neundaeeui yoohok
2002 Gonggongui jeok

TV seriály

2018 Choigoan ihon (TV seriál)
2015 Miss mammamia (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
2010 Bimil gibang angsimjeong (TV seriál)
Chuno (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky