foto

Yong Woo

  • nar. 20.10.1973 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ssi, Betoben
2012 Cheolam gyekokui hyeoltu
Naega salinbeomida
2009 Narara penggwin
2008 Modeon boi
Uri saengae choegoui sungan
2007 Choegang romaenseu
Magang hotel
2006 Sarangeul nohchida
Yeolhyeolnama
2004 Samaritánka
2003 Geoul sokeuro
O! beuradeoseu
Pečeť vraha
Tyoobeu

TV seriály

2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
2013 Deo baireosu (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Jeoeosae, naragada (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Kangryukban (TV seriál)
Noriko, seoule kada (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)
Ggot chateureo wattdanda (TV seriál)
Mawang (TV seriál)
2006 Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky