foto

Joseph Anthony

  • nar. 24.5.1912
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 20.1.1993 (80 let)
    Hyannis, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Tomorrow
1962 Citta prigioniera, La
1961 All in a Night's Work
1959 Career
1958 The Matchmaker
1956 Obchodník s deštěm

TV seriály

1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1942 Joe Smith, American
1941 Shadow of the Thin Man
1934 Hat, Coat, and Glove

TV seriály

2007 O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
1965 For the People (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky