foto

Laurent Ferlet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Útěk Ludvíka XVI.
2000 Yeti, le cri de l'homme des neiges (TV film)
1998 Hanuman
1997 Cri du silence, Le (TV film)

TV seriály

2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2007 Žena zákona (TV seriál)
L'Ange noir (S12E02)
Une journée d'enfer (S12E01)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
Ultime thérapie (S11E03)
Violences conjugales (S11E02)
další epizody (4)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
Les Liens du Sang (S10E01)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
Mortelle cavale (S09E03)
Femmes d'occasion (S09E02)
další epizody (4)
2003 Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
Droit de garde (S08E02)
Mort programmée (S08E01)
2002 Žena zákona (TV seriál)
Secret de famille (S07E03)
Poids lourds (S07E02)
Portrait d'un tueur (S07E01)
2001 Žena zákona (TV seriál)
À cœur perdu (S06E04)
Trafic de clandestins (S06E03)
Perfide Albion (S06E02)
další epizody (4)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
Mort clinique (S05E03)
Son et lumière (S05E02)
další epizody (4)
1999 Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
Bébés volés (S04E03)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Double détente (S03E02)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Žena zákona (TV seriál)
Les Pirates de la route (S02E02)
La Grotte (S02E01)
1996 Žena zákona (TV seriál)
Lola, Lola (S01E01)

Dokumentární

2020 Gogo
2016 Mají i zvířata svá práva? (TV film)
2015 Le Plus beau pays du monde 2 (TV film)
2014 PAN! Our Music Odyssey
2013 Cesta do školy
2008 Království Surikat: Příběh začíná
2007 Empreintes (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Le petit journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky