foto

Malcolm Madera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead Men
2017 The Lears
2016 L.V.J.
2013 My Brother Jack
2009 Hringfarar (TV film)
Romeo & Juliet vs. The Living Dead
2008 Army of the Dead
Leave Me Behind

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 65 (S05E13)
Chapter 63 (S05E11)
Chapter 61 (S05E09)
další epizody (6)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 44 (S04E05)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 18 (S02E05)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace